Me Little Princess
Disclaimer



Oh Hello ! I am Siti Aisyah and Im Sweetsixteen. Follow my blog ya :D Thanks. Follow my TWITTER :)

Story Owner Linkies


Credits
Template by MISS AOA
Cute header by AOA
Blog owner: AisyahOhAisyah
Best view: Google Chrome
2012 :D
01 January 2012 | 2:59 AM | 0 comments
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
|
|
|
|
|
V

HAPPY NEW YEAR :D
(--------------------------)
happy new year pun baru berlangsung 
takdi XD saya and family pergi celebrate
 kat Taman Teruntum.best sangat-2 ! First time
 kot -..- heee. Actually,diaorang nak 
melancarkan Night Zoo nanti kat situ :))
macam-2 persembahan diaorang buat. 
Memang happy gila.Macam-2 binatang diaorang
 bawak keluar ! Tarzan and Jane pon ade tau !
 diaorang naik flying fox bersama musang,burung besar(tatau nama ape) 
and buaya!Tarzan turun bawak ular,Jane turun bawak iguana !
Persembahan pulak terdiri daripada tarian 1 Malaysia !
Cina, India and Melayu ! 
yang paling menarik,ade persembahan ular ! comel-2 je
semua ular tu ! tapi saya tak tahan lah dengan
budak-2 kecik, boleh dia pergi depan-2 tengak !
sampai orang-2 belakang marah suruh duduk !
mak bapak tak jaga anak ke ??! -.-''
Eh eh, Abang Api pon ade tau !
heee,best tengak dia main api,rasa nak main jugak !
jap ehh,ape lagi?? lupo dah -oo-
WAIT ! persembahan yang sangat menarik !
banyak sangat penari-2 pakai macam rama-2 and 
ber-glow in the dark XD cantik ohhh !
nak pakai rasa ! macam rama-2 betul pulak !
OHHH JEALOUS !
and the Finally, kitaorang countdown ramai-2 !
THENNN ! korang tahu ape yang keluar??
POP POP POP POP POP POP !
Firework lah XD cantik sangat-2 !
BLABLABLABLA !
kitaorang pon pulang ke rumah !
dalam perjalanan nak ke kereta tiba-2 hujan
Ya Allah, dah lah saya kurang sihat lagi 
tapi nasib baik ade beg Rayyan boleh tutupkan
kepala saya nie :)) dapat keluar dari situ je
tengak-2 jalan dah jem coz ramai nak pergi ke TC 
(TELUK CHEMPEDAK) :)
panjang gila jem nie ! then abang ipar saya
ajak pergi jalan-2 kat bandar kejap. heeee
pastu terus balik rumah.
Sampai rumah je saya
terus mandi. 

AZAM
(---------)
nak belajar elok-2 tahun nie coz dah masuk Form 3
kena pergi Tusyen, kena beri tumpuan masa cikgu mengajar !
jangan main-2 dalam kelas ! 
(boleh ke aku nie? cakap je tapi tak buat ! padahal kuat main dalam kelas)

                                                                                              xoxo,
                                                                                              AOA


Old things | New things