Me Little Princess
Disclaimer



Oh Hello ! I am Siti Aisyah and Im Sweetsixteen. Follow my blog ya :D Thanks. Follow my TWITTER :)

Story Owner Linkies


Credits
Template by MISS AOA
Cute header by AOA
Blog owner: AisyahOhAisyah
Best view: Google Chrome
Miss This Moment :'D
05 June 2012 | 1:14 AM | 0 comments
Assalamualaikum :D
Haihhh, penat doh baru balik dari KL
Duduk dalam kereta, penat ohhh -,-
Hurmm eh lari topik pulak. HAHA :D
Sebenarnya saya rindu masa saya dengan kawan-kawan
masa kat Kem Kor Kadet Polis Daerah Kuantan :'(
Sumpah, ramai saya jumpa kawan-kawan saya dari sekolah
rendah tapi tak sempat nak tegur coz terjumpa masa-masa
last day. Tapi ade pulak 3 Orang pelajar dari SMK Tengku Afzan
yang baru saya kenali dan tersangat lah baiknya >.<
iaitu Hanis Azlan Shah, Lily Azlin dan Adlin Ilyana :D
Tapi saya ingat lagi masa dalam toilet ! Ramai gila orang XD
Tapi masa tu jugak Hanis first time tegur saya sebab dia cakap
dia nak tumpang basuh kaki dia. Lily pulak first time tegur saya
masa dia nak pinjam cebok mandi saya :D HAHA
Sumpah rindu dohhhh >.< hurmmm :'/
Adlin, adlin, adlin :/ hurmmmmm........
Haaaaaa, dia tegur saya masa dia dapat tahu yang saya
nie GF CWA :D pastu dia suruh Hanis ambil
gambar dia ngan saya ! Eh bangga kejap dapat ambik
gambar ngan Adlin comel dia :D
Masa last day kitaorang lepak sama-sama.
Hanis ngan Lily tak habis-habis ngan kipas warna purple :D
Yelah panas kot :'D
Pastu trak dah banyak sampai nak angkut kitaorang
balik sekolah. Baru je ingat nak lepak lama sikit ngan diaorang
tapi trak tu suruh diaorang naik :'/ hurmmmmm :')
Diaorang dah naik trak, trak pon dah nak gerak, ape lagi
lambai lah kat dioarang :D
BYEBYE HANIS, BYEBYE LILY, BYEBYE ADLIN :D
Selepas diaorang balik, ehhhhhhhh jap !
macam kenal laki yang duduk kat belakang pokok tu!
sape eh?? tengok-tengok ! Lahhhhh ~ Ajiem rupanya :D
Dah lama kot tak jumpa dia. Selalunya kalau pergi mana-mana
mesti ade dia :D Ajiem, first time saya jumpa dia masa kat
Kem 1 Murid 1 Sukan Kuantan kat Cherating :D
Masa saya pergi kem nie bapok lah selengenye. First
time pakai uniform Kadet Polis. Cekak sampai atas butang :D
Muka tak payah cakap ! Hudohh XD
Weiiii, panjangnye story saya nie -,-
Eh gambar saya ngan diaorang lah !
Sumpah RINDU diaorang dan SAYANG diaorang :* <3


(Me with Hanis Azlan Shah)


(Lily Azlin! Gambar saya ngan dia hilang :'( )



(Me with Adlin Ilyana)



(Azlin Asmira, Nur Hasanah, Me and Nadzatul Hajar)

                                                                                      xoxo,
                                                                                      AOA


2012 :D
01 January 2012 | 2:59 AM | 0 comments
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
|
|
|
|
|
V

HAPPY NEW YEAR :D
(--------------------------)
happy new year pun baru berlangsung 
takdi XD saya and family pergi celebrate
 kat Taman Teruntum.best sangat-2 ! First time
 kot -..- heee. Actually,diaorang nak 
melancarkan Night Zoo nanti kat situ :))
macam-2 persembahan diaorang buat. 
Memang happy gila.Macam-2 binatang diaorang
 bawak keluar ! Tarzan and Jane pon ade tau !
 diaorang naik flying fox bersama musang,burung besar(tatau nama ape) 
and buaya!Tarzan turun bawak ular,Jane turun bawak iguana !
Persembahan pulak terdiri daripada tarian 1 Malaysia !
Cina, India and Melayu ! 
yang paling menarik,ade persembahan ular ! comel-2 je
semua ular tu ! tapi saya tak tahan lah dengan
budak-2 kecik, boleh dia pergi depan-2 tengak !
sampai orang-2 belakang marah suruh duduk !
mak bapak tak jaga anak ke ??! -.-''
Eh eh, Abang Api pon ade tau !
heee,best tengak dia main api,rasa nak main jugak !
jap ehh,ape lagi?? lupo dah -oo-
WAIT ! persembahan yang sangat menarik !
banyak sangat penari-2 pakai macam rama-2 and 
ber-glow in the dark XD cantik ohhh !
nak pakai rasa ! macam rama-2 betul pulak !
OHHH JEALOUS !
and the Finally, kitaorang countdown ramai-2 !
THENNN ! korang tahu ape yang keluar??
POP POP POP POP POP POP !
Firework lah XD cantik sangat-2 !
BLABLABLABLA !
kitaorang pon pulang ke rumah !
dalam perjalanan nak ke kereta tiba-2 hujan
Ya Allah, dah lah saya kurang sihat lagi 
tapi nasib baik ade beg Rayyan boleh tutupkan
kepala saya nie :)) dapat keluar dari situ je
tengak-2 jalan dah jem coz ramai nak pergi ke TC 
(TELUK CHEMPEDAK) :)
panjang gila jem nie ! then abang ipar saya
ajak pergi jalan-2 kat bandar kejap. heeee
pastu terus balik rumah.
Sampai rumah je saya
terus mandi. 

AZAM
(---------)
nak belajar elok-2 tahun nie coz dah masuk Form 3
kena pergi Tusyen, kena beri tumpuan masa cikgu mengajar !
jangan main-2 dalam kelas ! 
(boleh ke aku nie? cakap je tapi tak buat ! padahal kuat main dalam kelas)

                                                                                              xoxo,
                                                                                              AOA

Training Again !
12 September 2011 | 1:10 AM | 0 comments
hye all's :)
hari nie penat sangat2, coz hari nie 
training dari pukul 10 a.m - 10 p.m
tapi memang enjoy sangat sangat.
tapi mula tension lah jugak coz
mula mula suruh kitaorang masuk
then suruh kitaorang keluar pulak.
tapi nasib baik aku sabar orang nya ;)
hehe. kawan2 aku yang lain tu pon
rasa fras sangat2, tapi aku pakat ngan 
diaorang suruh buat muka sedih. huahua
memang jadi. yeayyyy !! (jahat benor perangai)
tiba2 abang zaim datang cakap ngan kitaorang
yang dia tengah cari tempat untuk kitaorang 
masuk nanti. kitaorang pon ape lagi. suke
sangat lah sampai tak terkira. huahua.
then,abang zaim ajar kitaorang.
memang bez lah. tapi esok kitaorang
kena training kat taman kerang. (kat masjid besar)
haha.nak ade kat sana esok sebelum pukul 7 coz
kitaorang nak ikut jam Askar. sape lewat
tak dapat makan. padan muka hang.. :D
kena pakai baju putih and track hitam ;)
yang bertudung haruslah memakai
tudung hitam ;) . habis lah aku kena
berjemur tengah panas lagi.hitam lah aku :(
dah lah kitaorang beltih sampai kol 12 lebih kot.
then pukul2 sambung kat taman budaya balik. 
adoyaiii dan balik lewat malam lagi.
sabor je lahhhh. :D

                                                                                             xoxo,
                                                                                             AOA


Old things